کارشناسان می گویند میوه درخت گلابی یکی از سالم ترین خوراکی هاست.
گلابی تره بار متعلق به گیاهان میوه ای از خانواده صورتی است، آنها عمر طولانی دارند، می توانند 200 سال زندگی کنند و همچنین نمایندگانی وجود دارند که بیش از 300 سال زندگی می کنند.
بیش از هزاران گونه گلابی وجود دارد که هر کدام از نظر شرایط رشد، اندازه و میوه متفاوت هستند.
امروزه گلابی به یک سبزی محبوب در باغ های محلی تبدیل شده است.
تصور اینکه زمانی پرورش آن در عرض های جغرافیایی ما غیرممکن بود دشوار است.
تعداد کمی از مردم می دانند که گلابی متعلق به فرهنگ های باستانی است، تصاویر آنها در حفاری های شهر پمپئی پیدا شد و اطلاعاتی در مورد میوه ها در رساله های هند و یونان یافت شد.
این میوه قادر است با خواص مفید خود حتی کسانی را که طعم آن را کاملاً می شناسند شگفت زده کند.
در ادبیات مشرق زمین، اولین ذکر گلابی چندین هزار سال قبل از عصر ما یافت می شود.
به احتمال زیاد، این گیاه برای اولین بار توسط باغبان چینی کشت شد.
با این حال، این فرهنگ به زودی به یونان و سواحل دریای سیاه گسترش یافت.
هنر عامیانه هندی درختان گلابی را با تجربیات و احساسات انسانی وقف کرد.
در آثار هومر می توان توصیفی از باغ های زیبا با درختان میوه یافت که در میان آنها گلابی نیز وجود دارد.
فیلسوف یونانی باستان تئوفراستوس استدلال کرد که در قلمرو شهر مدرن کرچ، گلابی ها در انواع مختلفی رشد می کنند که با شکل، اندازه و طعم آنها شگفت آور است.
در آثار هومر می توان توصیفی از باغ های زیبا با درختان میوه یافت که در میان آنها گلابی نیز وجود دارد.
فیلسوف یونانی باستان تئوفراستوس استدلال کرد که در قلمرو شهر مدرن کرچ، گلابی ها در انواع مختلفی رشد می کنند که با شکل، اندازه و طعم آنها شگفت آور است.
سپس انواع جدیدی تولید شد که طعم شیرین تری داشتند.
در همان زمان، انواع گلابی با قوام روغنی ظاهر شد، و پالپ میوه نرم و شیرین بود، بنابراین مورد علاقه اشراف شد.
گلابی سرشار از قندها، اسیدهای آلی، آنزیمها، فیبر، تاننها، مواد نیتریک و پکتین، ویتامینهای C، B1، P، PP، کاروتن (پروویتامین A) و همچنین فلاونوئیدها و فیتونسیدها (کالریمتری) است.
کالری، کالری: 42. پروتئین، گرم: 0.4. چربی، C: 0.3. کربوهیدرات، گرم: 10.9
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.