فواید چای ایرانی برای سلامت چشم برخی مطالعات محدود نشان دادهاند که محتوای چای سبز با آنتیاکسیدانها، بهویژه کاتچین، ممکن است هنگام نوشیدن منظم آن، به محافظت از چشم در برابر عفونت با بیماریهای مختلف کمک کند، که مهمترین آنها گلوکوم است، اما در واقع هنوز مشخص نیست که آیا این چای سبز است.
آنتی اکسیدان ها در غلظت های خوبی به چشم می رسند که برای به دست آوردن چنین فایده ای کافی است و بنابراین هنوز هیچ مدرکی دال بر صحت آن وجود ندارد.
آیا نوشیدن چای بعد از غذا مفید است؟
هیچ اطلاعات یا مطالعه ای وجود ندارد که نشان دهد نوشیدن چای بعد از غذا به طور خاص فواید خاصی برای بدن دارد یا خیر، از سوی دیگر، برای افرادی که بیشتر در معرض کمبود آهن هستند، ترجیحاً بلافاصله پس از صرف غذا چای ننوشند و منتظر بمانند.
حداقل یک ساعت به خصوص برای کودکان خردسال، زنان باردار یا پریود، افرادی که خونریزی داخلی دارند یا افرادی که دیالیز می شوند.
چای حاوی تاننهایی است که مسئول رنگ و طعم متمایز چای هستند و اگزالاتهایی که به آهن متصل میشوند و جذب آن در بدن را مهار میکنند، بهویژه آهن غیر همیک موجود در منابع گیاهی. مانند: لوبیا، نخود، سبزیجات برگ سبز و آجیل.
میزان تانن چای سیاه با توجه به نوع، شرایط رشد و روش های فرآوری آن متفاوت است، بنابراین توصیه می شود از خیساندن زیاد در چای برای کاهش میزان تانن و اگزالات موجود در آن خودداری کنید.
از آنجایی که چای سیاه یکی از منابع اصلی تانن در رژیم غذایی است، مطالعه منتشر شده در مجله تغذیه بریتانیا نشان داد که مصرف چای گیاهی، چای سیاه، قهوه و کاکائو به طور قابل توجهی جذب آهن را مهار می کند چای سبز همچنین حاوی کاتچین است که توانایی بدن برای جذب آهن از غذاها را کاهش می دهد.
فواید عمومی چای چای، به ویژه چای سیاه، از نظر محبوب ترین نوشیدنی در سراسر جهان که از گیاه کاملیا سیننسیس (نام علمی: Camellia sinensis) تهیه می شود، پس از آب، رتبه دوم را به خود اختصاص داده است و طعم آن با توجه به محل برداشت متفاوت است.
برگها، نحوه کشت و فرآوری آنها، فلاونوئیدها (به انگلیسی: Flavonoids) معروف به (ECGC).
این نوعی آنتی اکسیدان است که ممکن است به کاهش آسیب رادیکال های آزاد کمک کند، که ممکن است خطر سرطان، بیماری قلبی و گرفتگی عروق را افزایش دهد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.