پسته شور اکبری در مقایسه با سایر انواع آجیل دارای درصد بسیار بالایی از آنتی اکسیدان است که آن را در پیشگیری از انواع بیماری های سرطانی منحصر به فرد می کند، زیرا حاوی لوتئین و زپاکسانتین است که علاوه بر آن برای محافظت از چشم در برابر دژنراسیون ماکولای مرتبط با افزایش سن بسیار مهم است.
آنتی اکسیدان ها برای سلامت قلب نیز مهم هستند.
پسته سرشار از پروتئین و فیبرهای سالم است که باعث ایجاد احساس سیری و سیری می شود که به شما کمک می کند غذای کمتری بخورید.
همچنین پسته کم کالری است و درصد بالایی از چربی های اشباع نشده دارد که برای کاهش وزن مهم است، به همین دلیل مصرف منظم پسته برای حفظ وزن ایده آل ضروری است.
پسته با طعم لذیذش که مورد پسند مردم است، متمایز می شود، اما در عین حال بسیار سالم است.
فواید آن چند برابر و برای سلامتی افراد مهم است.
در این مقاله با فواید مختلف پسته برای مردان، زنان و زنان باردار آشنا شوید.
اهمیت پسته
پسته یکی از مواد غذایی مغذی است و فواید پسته چند برابر است، حاوی چربی های سالم، منبع خوبی از آنتی اکسیدان ها و فیبر است و سرشار از پروتئین است، همچنین حاوی مواد مغذی زیادی است که برای بدن مفید است.
هر 100 گرم پسته خام حاوی موارد زیر است:
• 562 کالری
• پروتئین 20.26 گرم.
• 45.39 گرم چربی.
• 27.51 گرم کربوهیدرات.
• 105 میلی گرم کلسیم.
• 5.6 میلی گرم ویتامین C.
• الغنی مانند سایر آجیل ها دارای فواید معتبر مختلفی است اما با فوایدی از آن متمایز می شود و به طور کلی فواید پسته برای سلامتی به شرح زیر است:
• فواید پسته مرتبط با آنتی اکسیدان ها
• پسته یکی از آجیل های غنی از آنتی اکسیدان است که سرشار از لوتئین و زآگزانتین است که هر دو باعث سلامت چشم می شوند و سرشار از پلی فنول ها و توکوفرول ها هستند که هر دو ممکن است به محافظت در برابر سرطان و بیماری های قلبی کمک کنند.
• آنتی اکسیدان ها به طور کلی برای سلامتی شما حیاتی هستند.
آنها از آسیب سلولی جلوگیری می کنند و نقش مهمی در کاهش خطر ابتلا به بیماری هایی مانند سرطان دارند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.