لوبیا قرمز درجه یک پوست صورت را سفید می کند

انواع لوبیا قرمز درجه یک کنسرو شده و خشک را می توانید در سوپرمارکت محلی خود پیدا کنید.

در اینجا چند نکته دیگر برای خرید لوبیا وجود دارد:

  • کنسرو لوبیا از قبل پخته شده است.
  • قیمت آنها کمی بیشتر از لوبیا خشک است، اما همچنان خرید خوبی هستند زیرا سریع و راحت هستند.
  • فقط یادتان باشد ابتدا آنها را بشویید تا مقداری از سدیم (نمک) را بشویید یا کنسرو لوبیا بدون نمک اضافه بخرید.
  • کنسرو لوبیا بدون نام به همان اندازه کنسرو لوبیا با نام تجاری خوشمزه و مغذی است. از قیمت واحد استفاده کنید تا ببینید کدام خرید بهتر است.
  • جدول  حقایق تغذیه  روی بسته را بررسی کنید. به دنبال مارک هایی با 360 میلی گرم سدیم یا کمتر در هر وعده یا کمتر از 15 درصد DV (ارزش روزانه) برای سدیم باشید.
  • لوبیا خشک ارزان است اما قبل از استفاده باید پخته شود. لوبیاهایی را انتخاب کنید که صاف و براق باشند. لوبیاهای شکسته، ترک خورده یا چروکیده کهنه هستند و ممکن است به درستی پخته نشوند. لوبیای خشک را می‌توانید از فروشگاه‌های مواد غذایی محلی و فروشگاه‌های مواد غذایی فله خریداری کنید.
  • آرد لوبیا، مانند آرد نخودچی، برای افزودن مواد مغذی بیشتر به پخت خوب است یا اگر بدون گلوتن می‌پزید.

لوبیا

نکاتی در مورد نگهداری حبوبات

لوبیا خشک

  • لوبیای خشک را تا یک سال در ظرف دربسته نگهداری کنید.
  • ظرف دو ساعت پس از پخت روی آن را بپوشانید و در یخچال بگذارید.
  • لوبیای خشک پخته شده را می توان به مدت 5 تا 7 روز در یخچال یا تا 6 ماه در فریزر نگهداری کرد. برچسب خرما بزنید و حبوبات را در یک ظرف دربسته که برای انجماد مواد غذایی ساخته شده یا در فویل سنگین پیچیده شده نگهداری کنید.

کنسرو لوبیا

  • کنسرو  لوبیا باز نشده تا یک سال در کمد ماندگاری دارد. به بهترین قبل از تاریخ روی قوطی نگاه کنید.
  • بعد از آبکشی کنسرو لوبیا، در ظرف شیشه ای یا پلاستیکی دربسته در یخچال و نه در قوطی باز شده نگهداری کنید. آنها برای 3-4 روز نگهداری می شوند.
  • همچنین می توانید کنسرو لوبیاهای باز شده را به مدت 1 تا 2 ماه منجمد کنید.
  •  برچسب خرما بزنید و حبوبات را در یک ظرف دربسته که برای انجماد مواد غذایی ساخته شده یا محکم در فویل سنگین پیچیده شده نگهداری کنید.

نکاتی در مورد پخت حبوبات

کنسرو لوبیا

کنسرو لوبیا پخته شده و آماده خوردن یا اضافه کردن به غذای مورد علاقه شماست. همیشه آبکش کنید و خوب بشویید تا سدیم کمتر شود و کمتر دچار گاز گرفتگی شوید.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.