عسل طبیعی خوی باعث جوانسازی پوست صورت می شود

در قرآن کریم و سایر کتب آسمانی و هندی و چینی ذکر شده است و علاوه بر استفاده در معالجه و التیام سوختگی ها و زخم ها و تسکین آن برای جلوگیری از بارداری و درمان طاسی نیز استفاده می شده است.

درد فیستول زمانی که با روغن ماهی استفاده می کردند، نشانه استفاده از آن به عنوان مرهم آرامبخش در جایی که آن را درست می کردند عسل مخلوطی از عسل با تخم مرغ و آرد است.

عسل طبیعی خوی بزاق زنبورها است که ماده ای است با طعم شیرینی که زنبورها با جمع‌آوری شهد گل‌ها از معده خود خارج می‌کنند، سپس این شهد را که جمع‌آوری کرده‌اند انتقال داده و به زنبورهای کارگر داخل کندو می‌دهند تا عمل کنند.

نقش آن انجام فرآیند تبدیل مایع شیرین را در یک شربت سنگین قرار دهید و سپس آن را در سلول های لانه زنبوری ذخیره کنید.
این قرص‌ها از موم تولید شده توسط زنبورهای جوان ساخته شده‌اند، زیرا به شکل شش ضلعی قوی شکل می‌گیرد تا حدی که امکان حفظ عسل را فراهم می‌کند و وقتی زنبورهای کارگر عسل را در قرص‌ها قرار می‌دهند، بال‌های خود را به ترتیب روی آن حرکت می‌دهند.

عسل

برای تهویه آن و تبخیر رطوبتی که ممکن است به آن چسبیده باشد و چسبناک‌تر شود.

این غلیظ است و بنابراین می‌تواند در برابر فساد مقاومت کند که عسل را محصولی کاملاً طبیعی می‌کند.

علیرغم این باور رایج که عسل تنها دو نوع است، یکی از آن ها عسل زنبور عسل و دیگری سیاه است، اما حقیقت چیز دیگری است، زیرا انواع زیادی از حدود سیصد و بیست نوع مختلف از نظر بو، طعم و رنگ وجود دارد. اما پرکاربردترین و متداول ترین آن ها عبارتند از:

(عسل خام) به دلیل وجود عناصر اضافی موجود در آن به دلیل رنگ تیره خود متمایز می شود و عسل خام تحت هیچ نوع فرآیند پاستوریزاسیون یا تصفیه قرار نمی گیرد، بلکه مستقیماً از لانه زنبوری گرفته می شود و سپس از آنچه ممکن است تصفیه شود.

از ناخالصی هایی مانند گرده، موم زنبور عسل، بخش هایی از زنبورهای مرده به آن چسبیده باشد.
لازم به ذکر است که خوردن عسل خام برای همه گروه های سنی بلامانع است، به استثنای نوزادانی که سن آنها از دوازده ماه بیشتر نباشد.

از آنجایی که مصرف عسل، نه تنها به صورت خام، بلکه از هر نوع آن، سلامت آنها را به خطر می اندازد، خطر عسل برای نوزادان در این واقعیت نهفته است که دستگاه گوارش آنها صلاحیت مبارزه با باکتری معروف به کلستریدیوم بوتولینوم را ندارد.

که در روده نوزاد تکثیر و رشد می کنند و باعث ایجاد بیماری در او به نام بوتولیسم نوزاد می شود.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.