سیب زمینی در ایران قند خون را تنظیم می کند

متخصصان تغذیه رژیم غذایی با مصرف زیاد سیب زمینی را توصیه نمی کنند زیرا تقریباً غیرممکن است که تمام 20 اسید آمینه ضروری و 30 ویتامین و مواد معدنی را از یک غذا دریافت کنید.

با این حال، ترکیبی از سیب زمینی سفید و شیرین می تواند شما را بیشتر از بسیاری از غذاها به شما نزدیک کند.

یارزابکوفسکی گفت، با این وجود، سلامتی شما از خوردن چیزی جز سیب زمینی آسیب خواهد دید.

قند خون

سیب زمینی در ایران بدون چربی است، اما همچنین کربوهیدرات نشاسته ای با پروتئین کمی است.

به گفته هاروارد، کربوهیدرات‌های موجود در سیب‌زمینی از نوعی هستند که بدن به سرعت هضم می‌کند و بار گلیسمی (یا شاخص گلیسمی) بالایی دارد.

یعنی باعث افزایش قند و انسولین خون و سپس افت می شوند.

این اثر می تواند باعث شود افراد بلافاصله بعد از غذا خوردن دوباره احساس گرسنگی کنند که ممکن است منجر به پرخوری شود.

افزایش سریع قند خون نیز می تواند منجر به افزایش تولید انسولین شود.

سیب زمینی

یارزابکوفسکی گفت: آخرین چیزی که به دیابتی ها توصیه می کنم سیب زمینی است.

یارزابکوفسکی گفت، از سوی دیگر، سیب زمینی منبع عالی فیبر است و محتوای فیبر آن به شما کمک می کند مدت طولانی تری احساس سیری کنید.

علاوه بر این، یک مطالعه در سال 2016 در مجله آمریکایی تغذیه بالینی (در برگه جدید باز می شود) نشان داد که افراد مختلف به مقدار شاخص گلیسمی یک غذا به روش های متفاوتی پاسخ می دهند.

بنابراین، در مطالعه پیشنهاد شد، شاخص گلیسمی از نظر سودمندی در توصیه‌های انتخاب غذایی محدود است.

محتوای کربوهیدرات

Jarzabkowski توصیه کرد که هنگام برنامه ریزی وعده های غذایی، افراد باید محتوای کربوهیدرات سیب زمینی را به خاطر بسپارند.

او گفت: “سیب زمینی باید جای یک دانه را در بشقاب بگیرد. از آن به عنوان کربوهیدرات استفاده کنید نه به عنوان تنها سبزی.”

حتی زمانی که سیب زمینی به روشی سالم تهیه شود، می تواند مشکلات سلامتی را برای افراد چاق یا دیابت ایجاد کند.

آنها سرشار از کربوهیدرات های ساده هستند که می تواند منجر به افزایش وزن شود. یارزابکوفسکی سبزیجات را از این طریق به نان سفید تشبیه کرد.

دانشکده بهداشت عمومی هاروارد رژیم غذایی و سبک زندگی 120000 مرد و زن را برای حدود 20 سال دنبال کرد و دریافت که افرادی که مصرف سیب زمینی سرخ کرده و سیب زمینی پخته یا پوره شده را افزایش دادند، در طول زمان وزن بیشتری اضافه کردند به اندازه 3.4 پوند. هر چهار سال.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.