سرکه نارگیل از شیره گل درختان نارگیل تهیه می شود

سرکه نارگیل از شیره گل درختان نارگیل تهیه می شود.

این شیره به مدت 8 تا 12 ماه تخمیر می شود و به طور طبیعی به سرکه تبدیل می شود.

سرکه نارگیل ظاهری سفید کدر و طعم کمی ملایم تر از سرکه سیب دارد.

می تواند طعم شیرینی را به سس های سالاد، مارینادها، سوپ ها و غذاهای گرم اضافه کند.

حاوی پروبیوتیک ها، پلی فنول ها و مواد مغذی:

سرکه نارگیل منبعی غنی از بسیاری از مواد مغذی است، زیرا آب استفاده شده برای تهیه آن سرشار از ویتامین C و پتاسیم است.

شیره همچنین حاوی کولین، ویتامین B، آهن، مس، بور، منیزیم، منگنز، فسفر، پتاسیم و روی است.

تحقیقات همچنین نشان داده است که سرکه نارگیل طیف وسیعی از پلی فنول ها را فراهم می کند که ترکیبات گیاهی مفیدی هستند که از بیماری هایی مانند دیابت و بیماری های قلبی محافظت می کنند.

سرکه

علاوه بر این، به دلیل فرآیند تخمیر که از 8 تا 12 ماه طول می کشد.

سرکه نارگیل منبع خوبی از باکتری های دوستدار روده به نام پروبیوتیک است.

کاهش قند خون:

سرکه نارگیل ممکن است به کاهش سطح قند خون کمک کند، بنابراین محافظت در برابر دیابت نوع 2 را فراهم می کند.

درست مانند سرکه سیب، سرکه نارگیل حاوی اسید استیک است که ترکیب فعال سرکه است.

تحقیقات نشان می دهد که اسید استیک ممکن است به کاهش افزایش قند خون پس از خوردن یک وعده غذایی غنی از کربوهیدرات کمک کند.

تحقیقات همچنین نشان می دهد که سرکه ممکن است سطح قند خون را در افراد دیابتی کاهش دهد و به بهبود حساسیت به انسولین تا 34٪ کمک کند.

اثرات کاهش قند خون ممکن است زمانی که همراه با غذا مصرف شود قوی تر باشد.

سرکه نارگیل ممکن است فواید مشابهی با دیگر انواع سرکه داشته باشد.

با این حال، هیچ مطالعه‌ای به اثرات مستقیم این نوع سرکه بر سطح قند خون یا خطر ابتلا به دیابت توجه نکرده است.

بنابراین تحقیقات بیشتری برای تایید این اثرات مورد نیاز است.

گرسنگی را کاهش می دهد و به کاهش وزن کمک می کند:

سرکه نارگیل همچنین ممکن است به کاهش وزن ناخواسته کمک کند.

این مزیت بدون کالری است، علاوه بر این، حاوی اسید استیک است، ترکیبی که نشان داده شده است به کاهش گرسنگی کمک می کند و به شما کمک می کند برای مدت طولانی تری احساس سیری کنید. همچنین ممکن است به سوزاندن چربی اضافی کمک کند.

بنابراین، تحقیقات روی انسان‌ها نشان می‌دهد که مصرف سرکه همراه با وعده‌های غذایی ممکن است به شما کمک کند برای مدت طولانی‌تری احساس سیری کنید.

از آنجایی که خوردن سرکه نارگیل همراه با وعده های غذایی ممکن است سرعت ترشح معده شما را کاهش دهد که منجر به افزایش احساس سیری می شود.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.