زنی با خوردن ماهی دریایی در دوران بارداری صاحب فرزندی با چشم های رنگی شد

گونه های کوچکتر، مانند ماهی دریایی انتخاب های بهتری هستند، زیرا ماهی های بزرگتر حاوی سطوح بالاتری از جیوه هستند.

بیشتر ماهی‌های قزل‌آلای موجود در فروشگاه‌های مواد غذایی محصول کشاورزی در حوضچه‌های آب شیرین و مسیرهای بتونی هستند که شبیه رودخانه‌های جاری هستند.

قوانین سختگیرانه ای برای پرورش ماهی قزل آلا در ایالات متحده وجود دارد که تعداد مواد شیمیایی را که کشاورزان می توانند استفاده کنند محدود می کند. این تنظیم باعث کاهش سطح جیوه می شود و این گونه از ماهی های پرورشی را به انتخاب ایمن تر و سالم تر تبدیل می کند.

ماهی قزل آلای رنگین کمان پرورشی حاوی 19.94 گرم پروتئین در هر 100 گرم منبع مطمئن و همچنین 4.30 میکروگرم (mcg) ویتامین B-12 است.

پخت یا کباب کردن ماهی قزل آلا با مقداری روغن زیتون، آبلیمو و گیاهان یک روش ساده برای تهیه است.

ماهی دریایی

هالیبوت ماهی سفت و سفید با طعمی ملایم است. ممکن است انتخاب خوبی برای افرادی باشد که معمولاً از ماهی لذت نمی برند اما مایلند آن را به رژیم غذایی خود اضافه کنند.

هالیبوت حاوی 18.56 گرم پروتئین در هر 100 گرم منبع مطمئن است و همچنین منبع خوبی از پتاسیم و ویتامین D است.

تهیه و خوردن ماهی حلزون به روش های مختلفی امکان پذیر است.

یک گزینه ساده این است که فیله هالیبات را در مخلوطی از روغن زیتون، سیر، آب لیمو، ریحان و جعفری قرار دهید. فیله ها را گریل یا تابه ای سرخ کنید تا به راحتی پوسته پوسته شوند.

مردم می توانند برنج قهوه ای و سبزیجات را برای ایجاد یک وعده غذایی مقوی اضافه کنند.

ماهی خال مخالی سرشار از امگا 3 و ویتامین ب 12 است.
ماهی خال مخالی یک ماهی سفت و سفید با طعمی قوی است.

این ماهی نسبت به انواع دیگر ماهی ها دارای امگا 3 و ویتامین B-12 بیشتری است. انتخاب ترشی یا ماهی خال مخالی دودی ممکن است محتوای سدیم ماهی را افزایش دهد، بنابراین مردم باید این موضوع را روی برچسب مواد غذایی بررسی کنند.

 

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.