برنج سنگ طارم سرشار از پروتئین است که خاصیت ضد سرطانی دارد

برنج قهوه ای لایه سبوس خود (حاوی ویتامین ها، مواد معدنی و فیبر) را حفظ می کند، زیرا برای تولید برنج سفید بیشتر صیقل داده نشده است.

واریته های برنج رنگی یا نیمه صیقل خورده هستند یا صیقل نشده.

انواع برنج قرمز رنگ غنی از آهن و روی هستند، در حالی که انواع برنج سنگ طارم سیاه به خصوص سرشار از پروتئین، چربی و فیبر خام هستند.

برنج قرمز و سیاه رنگ خود را از رنگدانه‌های آنتوسیانین دریافت می‌کنند که به داشتن رادیکال‌های آزاد و ظرفیت آنتی اکسیدانی و همچنین سایر فواید سلامتی معروف هستند.

برخی از انواع برنج سنتی جنوب هند کاونی دارای فعالیت ضد میکروبی است. کایوارا سامبا سطح قند خون را کاهش می دهد.

کوروی کار به خشکسالی مقاوم است و به دلیل فواید سلامتی توسط مردم محلی مصرف می شود.

پونگر توسط زنان بعد از بلوغ مصرف می شود و اعتقاد بر این است که از بیماری های مرتبط با دستگاه تناسلی جلوگیری می کند.

Kattu Yanam سطح گلوکز خون را کاهش می دهد و همچنین باعث افزایش قدرت می شود.

برنج

 

کولیال به طور گسترده ای به عنوان پوتو، یک غذای تخصصی مصرف می شود

. Maapillai Samba دارای اثر هیپوکلسترولمی و فعالیت ضد سرطانی است و همچنین باعث بهبود باروری در مردان می شود.

سیاه کاوونی در برابر خشکسالی مقاوم است و به دلیل فواید سلامتی در بین مردم محلی محبوبیت دارد

برنج قهوه ای بسیار مغذی است کالری کمی دارد و فیبر بالایی دارد.

علاوه بر این، منبع خوبی از منیزیم، فسفر، سلنیوم، تیامین، نیاسین، ویتامین B6 و منبع عالی منگنز است.

برنج قهوه ای و برنج خام سرشار از ویتامین ها و مواد معدنی هستند. این به دلیل این واقعیت است که ویتامین ها به سبوس و پوسته شلتوک محدود می شوند.

سبوس و پوسته برنج حاوی مقدار بیشتری کلسیم، روی و آهن هستند.

برنج سرشار از اسیدهای گلوتامیک و آسپارتیک است اما مقدار کمی لیزین دارد.

عوامل ضد تغذیه ای که عمدتاً در سبوس متمرکز می شوند عبارتند از فیتات، مهارکننده های تریپسین، اوریزاسیستاتین و هماگلوتینین-لکتین.

مرطوب

محتوای رطوبت نقش مهمی در تعیین ماندگاری مواد غذایی دارد گزارش می دهند که رطوبت بر ویژگی های آسیاب و طعم برنج پخته شده تأثیر می گذارد.

تفاوت در ترکیب ژنتیکی و شرایط آب و هوایی که در آن کشت می شوند، میزان رطوبت در انواع برنج را تعیین می کند.

همانطور که از جدول 4 مشاهده می شود، میزان رطوبت انواع برنج قرمز از 9.3 تا 12.94 درصد متغیر است، میزان رطوبت برنج قهوه ای و برنج آسیاب شده کمتر از سایر واریته های برنج است.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.