در حالی که بسیاری از مطالعات مشاهدهای ارتباط بین مصرف بیشتر ویتامین C و کاهش خطر ابتلا به برخی سرطانها را یافتهاند، نتایج حاصل از مطالعات کنترلشده متناقض باقی میماند.
اگرچه تحقیقات بیشتری برای تعیین تأثیر این ویتامین در پیشگیری از سرطان مورد نیاز است، مطمئناً ویتامین C نقش کلیدی در بسیاری از عملکردهای مهم بدن دارد.
در حالی که کلم گل پیچ سبز و قرمز هر دو منابع عالی این آنتی اکسیدان قوی هستند، کلم قرمز حاوی مقدار قابل توجهی بیشتری است.
یک فنجان (89 گرم) بسته کلم قرمز خرد شده در 56 درصد از میزان توصیه شده برای ویتامین C، که همان مقدار موجود در یک پرتقال کوچک است.
بدن شما برای بسیاری از عملکردهای مهم به ویتامین C نیاز دارد و یک آنتی اکسیدان قوی است. کلم قرمز به ویژه در این ماده مغذی زیاد است و حدود 56 درصد از DV را در هر فنجان (89 گرم) تامین می کند.
اگر می خواهید سلامت گوارش خود را بهبود ببخشید، کلم غنی از فیبر یک گزینه عالی است.
این سبزی ترد سرشار از فیبر نامحلول مناسب روده است، نوعی کربوهیدرات که در روده تجزیه نمی شود. فیبر نامحلول با اضافه کردن حجم به مدفوع و ترویج حرکات منظم روده به سالم نگه داشتن سیستم گوارشی کمک می کند.
علاوه بر این، غنی از فیبر محلول است که نشان داده شده است که تعداد باکتری های مفید در روده را افزایش می دهد. این به این دلیل است که فیبر منبع اصلی سوخت برای گونه های دوست مانند بیفیدوباکتریا و لاکتوباسیل ها است.
این باکتریها عملکردهای مهمی مانند محافظت از سیستم ایمنی و تولید مواد مغذی حیاتی مانند ویتامینهای K2 و B12 را انجام میدهند.
خوردن کلم بیشتر یک راه عالی برای حفظ سلامت و شادابی دستگاه گوارش شما است.
کلم حاوی فیبر نامحلول است که با تامین سوخت برای باکتری های دوست و ترویج حرکات منظم روده، سیستم گوارش را سالم نگه می دارد.
- ممکن است به حفظ سلامت قلب شما کمک کند
کلم قرمز حاوی ترکیبات قدرتمندی به نام آنتوسیانین است. آنها به این سبزی خوشمزه رنگ بنفش پر جنب و جوش آن را می دهند.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.