از عرقیات گیاهی به عنوان درمان کننده درد معده و عفونت استفاده می شود

سنبل الطیب از قدیم الایام برای درمان بی خوابی، رعشه، سردرد و تپش قلب استفاده می شده است و امروزه با وجود کمبود شواهد و تحقیقاتی که اثربخشی آن را ثابت می کند، برای درمان بی خوابی و اضطراب برای کمک به خواب استفاده می شود.

بابونه از زمان های قدیم برای درمان تهوع، اسهال، یبوست، درد معده، عفونت های مجاری ادراری ، زخم ها و عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی استفاده می شده است.

بسیاری از مطالعات آزمایشگاهی نشان داد که بابونه حاوی ترکیبات زیادی است که دارای فعالیت ضد التهابی، ضد میکروبی و اکسیداتیو هستند.

فواید داروهای گیاهی چیست؟

از فواید عرقیات گیاهی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

تهیه فرآورده‌های گیاهی راحت‌تر از داروهای نسخه‌ای است، زیرا عرقیات گیاهی، روغن‌ها و گیاهان معمولاً به راحتی در فروشگاه‌ها و بازارها در دسترس هستند.

داروهای گیاهی ارزان‌تر از داروها هستند، بنابراین به دلیل اینکه راحت‌تر به دست می‌آیند، گسترده‌تر هستند.

گیاهان دارویی خواص موثر خود را برای درمان بیماری‌های مختلف حفظ می‌کنند و بسیاری از داروهای پزشکی برای درمان بیماری‌های مزمن و حاد از این گیاهان استفاده می‌کنند.

عرقیات

استفاده از این گیاه به یونانی ها برمی گردد و برای درمان بسیاری از بیماری ها از جمله رفع بی خوابی و افسردگی و درمان بیماری های کلیوی و ریوی و کمک به التیام زخم ها استفاده می شد و امروزه برای درمان خفیف تا خفیف استفاده می شود.

افسردگی متوسط ​​است، اما هنگام استفاده از آن باید احتیاط کرد، به ویژه هنگامی که با سایر داروها مانند داروهای ضد افسردگی، داروهای ضد بارداری، برخی مسکن‌ها و برخی از انواع درمان‌های سرطان مصرف می‌شود، به دلیل احتمال تداخل دارویی قابل توجه بین آنها.

زردچوبه حاوی ترکیب کورکومین است که به درمان التهاب مزمن کمک می‌کند و درد مزمن مرتبط با آرتریت را تسکین می‌دهد و می‌توان از آن برای دوره‌های طولانی استفاده کرد، به این معنی که به طور گسترده ای بی‌خطر است.

زنجبیل از زمان های قدیم برای درمان سرماخوردگی، حالت تهوع، میگرن و فشار خون بالا استفاده می شده است.

مطالعات اخیر نشان داده است که زنجبیل به تسکین حالت تهوع مرتبط با بارداری، شیمی درمانی و جراحی کمک می کند.

برخی تحقیقات همچنین فواید بالقوه را برای درمان و پیشگیری از این بیماری نشان می دهد بیماری قلبی و سرطان.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.